Ditte Young

Forstå din hest - på personlighed, adfærd og relationer

Listen in app
I årtusinder har menneskets og hestens historie været uløseligt forbundet. Denne forbindelse har overvejende bestået i, at hesten skulle forstå mennesket. Og kommunikationsformen har ofte været hårdhændet.

Med denne bog ønsker equiterapeut Ditte Young at inspirere endnu flere til at tage hul på et nyt kapitel i hestens og menneskets indbyrdes historie. Alle kan lære de ofte enkle metoder til at forstå deres hest og dens helt egen personlighed. Og pludselig bliver en énvejskommunikation tovejs, og med den som grundlag kan du og din hest udvikle et partnerskab, som vil give jeres samarbejde helt nye dimensioner. Uanset hvilken disciplin der er jeres.

"Forstå din hest" giver mange eksempler på top-ekvipager, som ved hjælp af forfatterens "værktøjer", en målrettet indsats, indbyrdes respekt og kærlighed, tålmodighed og indføling har bragt deres relation og præstation til nye højder. Mange har ikke blot lært at forstå deres hest, men også sig selv, bedre.

Ditte Young (f. 1979) er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer og er kendt som Danmarks førende dyretelepatør. Hun arbejder med alle typer heste og over det meste af verden.
5:52:55
Publisher
Saga Egmont

Impressions

Anne Marie Holmgård Kjærulff
Anne Marie Holmgård Kjærulffshared an impression6 months ago
💡Learnt A Lot
🚀Unputdownable

God hygge bog

Nickolass Segato
Nickolass Segatoshared an impression5 months ago
💡Learnt A Lot

Anne Katrine Graah Rasmussen
Anne Katrine Graah Rasmussenshared an impression5 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Forstå din hest - på personlighed, adfærd og relationer, Ditte Young
Forstå din hest - på personlighed, adfærd og relationer
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)