Patrick Ness

Burn

Listen in app
En kold søndag aften i januar 1957 står Sarah Dewhurst sammen med sin far foran en tankstation og venter på en drage, han har hyret til at hjælpe på farmen ...
Drager burde slet ikke have en sjæl, men dragen Kazimir vækker Sarahs nysgerrighed, fordi den insisterer på at beskytte hende.
For Kazimir ved noget, hun ikke ved. Han ved noget om en profeti. En profeti, der involverer en snigmorder, en dragetilbedende kult, to FBI-agenter – og Sarah selv.
En roman af forfatteren til "Monster" og "Chaos Walking". En vild historie om fanatisme, uventede nye chancer, håb og mod i et univers – der næsten ligner vores – og som står på kanten af total ødelæggelse.

"En gribende og stærk roman om mod og ukuelighed." – Kirkus Reviews

"Bevidsthedsudvidende på den allerbedste måde." – The Observer

Patrick Ness (f. 1971), der kom til verden i Virginia, USA, men nu er bosat i England, debuterede som ungdomsbogsforfatter med trilogien "Chaos Walking". Siden har han blandt andet udgivet succesromanen "Monster", der blev til spillefilmen "Syv minutter over midnat". Patrick Ness har modtaget et hav af priser for sine bøger – blandt andet har han som én af blot syv forfattere modtaget den engelske Carnegie Medal to gange.
9:46:14
Publisher
CarlsenPuls

Other versions

Burn, Patrick Ness
Patrick Ness
Burn
  • 74
  • 12
da
Books

Impressions

Pia Særmark
Pia Særmarkshared an impressionlast month
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Burn, Patrick Ness
Burn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)