Hjem til jul, Joanna Bolouri
da
Audio
Joanna Bolouri

Hjem til jul

Listen in app
10:05:24
  • 👍7
  • 🐼5
  • 🎯4
En morsom og hjertevarm romantisk komedie at varme sig på i julen.
38-årige Emily har et godt job, fantastiske venner og som det vigtigste en vidunderlig lejlighed. Den er præcis 611 km væk fra hendes skøre og fordømmende familie, der blander sig i alt. Faktisk er det eneste, der kan sættes en finger på i Emilys liv, hendes nogle og 20-årige nabo Evan og hans hang til at flirte, høre høj musik og dyrke endnu mere højlydt sex ... men han er ikke til mere besvær, end hun kan klare.
Emilys kæreste Robert går det også rigtig godt med. Faktisk så godt, at Emily håber, at han vil tage med hjem til jul for at møde familien. Endelig slipper hun for at være centrum for fem dages ydmygende og nysgerrig udspørgen fra sine forældre og to yngre (gifte) søskende.
Men da det går galt med Robert ugen før jul, er Emily til rotterne. Hvordan i alverden skal hun nu klare at tage hjem til jul? Hun allierer sig med festaben Evan (i bytte får han en måneds husleje og brugsret til hendes lejede BMW), for Emily har sat sig for, at Robert skal med hjem til jul ligegyldigt hvad, også selvom han ikke er den rigtige Robert ...

Joanna Bolouri begyndte som 30-årig at skrive professionelt. Hun vandt BBC’s konkurrence for comedy scriptwriters, hvilket gav hende mulighed for at arbejde og skrive sammen med standup-komikere, komedieforfattere og skuespillere fra hele UK. Hun har skrevet artikler til The Skinny (det skotske The Sun), Huffington Post og Heckler-Spray. Hun bor i Glasgow sammen med sin datter.
Translator
Lea Thume
Impression
Add to shelf

Other versions

Hjem til jul, Joanna Bolouri
Listen in app
166Listeners9Impressions
  • 👍Worth reading7
  • 🐼Fluffy5
  • 🎯Worthwhile4
Sign in or Register
Torben Kaas
Torben Kaasshared an impression2 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
😄LOLZ
🐼Fluffy

Sindsyg god, sjov, romantisk, smilende og feel Good bog. Varmeste anbefalinger herfra.

Claus Keller Asmussen
Claus Keller Asmussenshared an impression3 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🌴Beach Bag Book
🐼Fluffy

Christian Claes Eskildsen
Christian Claes Eskildsenshared an impression5 months ago
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Hjem til jul, Joanna Bolouri
Hjem til jul
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)