ca
Jordi Morell

Islándia, somnis de riolita

unavailable
Vides creuades en un país de somni. Un viatge a Islàndia impossible doblidar. Un rellotger que mai no ha sortit de Sabadell i ha danar a Islàndia a reparar un antic rellotge. Un jove nòrdic que busca un grup per tocar la música que li agrada. Una parella de geòlegs que fan el seu viatge somiat. Un escriptor de culte retirat i un jove periodista que lha dentrevistar. I un presumpte triomfador. Una novel·la que, com la Route 1 que voreja la costa islandesa, connecta les vides duns personatges que reflexionen sobre si la seva vida és la que volen i si encara són a temps per a canviar-la.

Va néixer a Ivars d’Urgell el 1975, és enginyer agrònom i enginyer de forests. Fins ara ha escrit contes, projectes de regadiu, un blog de viatges, estudis d’inundabilitat i històries disperses.Ha estat guardonat amb diversos premis literaris: el Premi Literari de la Universitat de Lleida per la novel·la curta Reflex, el Premi Literari de Contes Curts de les Homilies d’Organyà per Samarkanda i el Premi Lletraferit de l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt per l’obra Doble Sessió.Islàndia, somnis de riolita és la seva primera novel·la publicada
This audiobook is currently unavailable
4:51:59
Publisher
Saga Egmont

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Islándia, somnis de riolita
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)