no
Audio
Anna Bridgwater

Sommeren i Roma - en kvinnes intime bekjennelser 2

Listen in app
Andre kapittel i den hete og sansemettede serien om en virkelig kvinnes erotiske eventyr.

I Sommeren i Roma følger vi Ea på ferie under sydlige himmelstrøk. Etter bruddet med mannen sin har hun bruk for å være alene og ta avstand fra sitt begjærs herjinger. Men den varme, romerske lufta og storbyens menneskemylder har andre planer for henne …

Om serien:

«Jeg vil fortelle historien om mitt liv. Eller i alle fall en del av livet mitt. En del av livet mitt som er meg, men som er skjult. Sexlivet mitt. Det er det jeg er skapt for. Det er det jeg kan.»

Verden er full av menn, og jeg-fortelleren i denne serien er en kvinnelig Don Juan som bare ikke kan si nei. Ea elsker mannen sin og barna sine, men for henne er de ikke nok. Livet hennes går i stå uten den pirrende stemningen et nytt eventyr kan gi, så når muligheten for en erotisk opplevelse viser seg, slår hun til.

Seriens kvinnelige hovedperson, Ea, er inspirert av en virkelig person av kjøtt og blod. Etter samtaler med denne kvinnen har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hennes fortelling som et vitnesbyrd om det hemmelige livet hun lever parallelt med hverdagen sin med mann og barn.

***** «Temperaturen når nye høyder i denne hete og intense novellen om en kvinnes erotiske eventyr.» – Pia Bechmann, e-bokanmelderAnna Bridgwater er cand.phil. i litteraturvitenskap, frilansjournalist og forfatter. Serien «En kvinnes intime bekjennelser» er hennes skjønnlitterære debut.
1:00:22
Publisher
LUST

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)