Mysteriernes Allé, John Irving
da
Audio
John Irving

Mysteriernes Allé

Listen in app
18:51:04
  • 👍2
Den ældre forfatter Juan Diego er på vej til Filippinerne, og sammen med ham rejser hans drømme og minder om barndommen og hans tidlige ungdom i Mexico.
14-årige Juan har en 13-årig søster, som hedder Lupe, og hun tror, at hun kan forudse deres fremtid. Og så kan Lupe læse de flestes tanker, og hun kan som regel regne ud, hvad de værste ting, som er hændt en person, er - en evne hun gør flittigt brug af.

Lupe kan dog ikke forudse fremtiden med samme nøjagtighed, men det er en frygtelig byrde at tro, man ved, hvad der vil ske i fremtiden – især hvis der vil ske noget, for et menneske man holder af. For hvad vil en 13-årig drive sig selv til at gøre, hvis hun tror, det kan ændre begivenhederne?

John Irving vender tilbage med en historie, der centrerer sig omkring de temaer, han har har været elsket og beundret for, siden han i sin tid etablerede sig som forfatter.

"Mysteriernes allé" er historien om Juan Diego og om de ting, der hændte ham i hans fortid i Mexico, der pludselig kolliderer med hans fremtid. En aldeles fascinerende roman om skæbne og minder.

ANMELDERNE SKREV
"Stor, spraglet, komisk og menneskeklog roman"
- Kristeligt Dagblad

"Det bliver ikke meget mere John Irvingsk"
- Weekendavisen

OM FORFATTEREN
John Irving er født i Exeter, New Hampshire, i 1942. Han debuterede med romanen Slip bjørnene fri i 1968, og siden er det blevet til tolv romaner. John Irving bor i Vermont og Toronto med sin familie.

Impression
Add to shelf

Other versions

Mysteriernes Allé, John Irving
Listen in app
234Listeners2Impressions
  • 👍Worth reading2
Sign in or Register
Jens Rostrup Lorentzen
Jens Rostrup Lorentzenshared an impression2 months ago
👍Worth reading

Endnu en klassiker fra Irving. Kan du lide de andre, vil du synes om denne også 👍😊

Hanne Frost Jessen
Hanne Frost Jessenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Mysteriernes Allé, John Irving
Mysteriernes Allé
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)