Helene Tursten

Venter i mørket

Listen in app
I Gøteborg er en seriemorder løs. I ly af mørket iagttager han de intetanende kvinder. Han beskytter dem, men hvis de synder, straffer han dem med døden. Ligene dumper han på kirkegårde, kvalt og indsvøbt i plastik, og han efterlader sig ingen spor. Forinden har hvert offer modtaget en blomst og et bibelcitat samt et billede af dem selv.

Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger har hverken spor eller motiv at gå efter, og jagten på morderen begynder at blive desperat. Men så oplever Irene, at der indtræffer en række mærkelige hændelser. Der bliver flyttet rundt på familiens havemøbler, blomster bliver ødelagt, og nogen holder øje med dem uden for deres vinduer. Er det drengestrenger, eller er der nogen, der vil familien Huss ondt?

Venter i mørket er Helene Turstens niende bog om Irene Huss, en spændende krimi, som med garanti vil holde læseren søvnløs … Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
9:15:12
Translator
Charlotte Glahn

Other versions

Venter i mørket, Helene Tursten

Impressions

Jeanette Andersen
Jeanette Andersenshared an impression5 months ago

Lød spændende. Seriemorder

Hanne Karen Helbo
Hanne Karen Helboshared an impression2 years ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Spændende 🤗

Benny Jessen
Benny Jessenshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Ok

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Venter i mørket, Helene Tursten
Venter i mørket
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)