fi
Books
Susanne Schemper

Ota sieluni mun

Kun kirjastonhoitajana työskentelevä Kajsa juttelee ensimmäisen kerran äidinkielenopettaja Henrikin kanssa, hän on heti myyty. Niin myyty että Kajsa ryhtyy välittömästi selvittämään, millaista tietoa Internet miehestä tarjoaa. Vahinko vain, että Henrik vaikuttaa olevan naimisissa.
Avioliitto ei kuitenkaan ole Kajsalle este. Pian hänen ja Henrikin välille muodostuu erikoislaatuinen suhde. Henrik vain ei aavista, että hänestä on tullut Kajsalle pakkomielle — pakkomielle, joka on kaukana terveellisestä…
Ota sieluni mun on Susanne Schemperin klaustrobinen tarina pakkomielteistä. Teos on itsenäinen jatko-osa Schemperin Sikolätti-trillerille.
Solingen taajama sijaitsee vain noin tunnin päässä Halmstadin keskustasta. Pienestä koostaan huolimatta Solingessa ehtii tapahtua monia järkyttäviä tapahtumia — ainakin Susanne Schemperin kolmiosaisessa “Solingen”-sarjassa.

Susanne Schemper on ruotsalainen kirjailija, joka on syntyjään Halmstadista. Päivisin Schemper työskentelee kehityspäällikkönä Göteborgin kaupungilla, mutta vapaa-aikanaan hän pyrkii kirjoittamaan mahdollisimman paljon. Schemperiltä on julkaistu suomeksi myös psykologinen trilleri Sikolätti.
224 printed pages
Original publication
2021
Publisher
Saga Egmont
Translator
Kim Lilja

Other versions

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)