Saka Bumi tekan Bulan, Jules Verne
id
Jules Verne

Saka Bumi tekan Bulan

310 printed pages
Saka Bumi menyang Bulan ditulis meh 100 taun sadurunge manungsa pungkasane mundhak ing wulan, campuran awal sci-fi lan buku petualangan sing bener-bener elemen imajinasi ing sadawane pikiran ilmiah Jules Verne.
Ing Amerika sing meh padha mirip karo kahanan saiki, para penggemar bedhil bisa nemokake pungkasane perang sipil tanpa ana bedhil. Baltimore Gun Club lan presidennya, Impey Barbicane, mutusake manawa pendekatan beda kanggo balistik kudu ditindakake lan nindakake misi ngirim pluru menyang rembulan.
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
Search on Google
Impression
Add to shelf
0Readers
0Bookshelves
0Impressions
0Quotes

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)