En vintermorgen 1910 er en foredragssal på Harvard fyldt til bristepunktet med USA's førende professorer. Ved talerstolen står William Sidis. Han skal fremlægge sin teori om den fjerde dimension. William er 11 år gammel.
Næste dag er han på forsiden af alle aviser. Journalisterne svælger i historien om vidunderdrengen der læste New York Times da han var 18 måneder og lærte sig latin og græsk som treårig. Han skrev bøger om grammatik, astronomi, anatomi og opfandt sproget Vendergood, inden han fyldte 8 år. Forventningerne til William er enorme. Alle forudser at William bliver en ny Newton som vil skabe mirakler og forbløffe hele verden.
Morten Brask's nye roman er inspireret af supergeniet William Sidis' mærkelige skæbne. Hans IQ lå mellem 250–300, den højeste intelligens nogensinde registreret. Men hvorfor er der i dag ingen som kender Sidis navn? Hvorfor forsvandt han? Og hvem er den unge kvinde hvis fotografi han bar på sig til sin dødsdag?
William Sidis' perfekte liv fører læseren til forrige århundredes Boston og New York. Til milliardærernes saloner hvor lille William vises frem. Til en opvækst med forældre der sammen med datidens førende psykologer, forvandler Williams barndom til et psykologisk eksperiment — et eksperiment der får tragiske konsekvenser for William, og som fører til at han en dag indser at han er nødt til at flygte.