bookmate game
da
Books
Bjørn Rasmussen

Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet

Den femtenårige Bjørn bor på en rideskole i Vestjylland med to brødre og en depressiv mor. Bjørn kæmper med sin hemmeligholdte homoseksualitet og destruktive tanker, som han får udløb for ved at skære i sig selv. Da Bjørn forelsker sig i en 20 år ældre ridelærer, begynder et sælsomt og sadomasochistisk kærlighedsforhold, som får vidtrækkende konsekvenser.

Læs mere om forfatteren, Bjørn Rasmussen: http://gyldendal.dk/bjoern-rasmussen
79 printed pages
Original publication
2011
Publication year
2011
Publisher
Gyldendal
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Martin Hjorth Christensenshared an impression3 years ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

Quotes

 • Heidi Og Lars Jespersenhas quoted3 years ago
  En af dine funktioner bliver at være en slags joker. En person, der kan lodde stemningen og bevæge sig frit i den hierarkiske militærorden.
 • Heidi Og Lars Jespersenhas quoted3 years ago
  Du har skåret dig på tidens tand, læs: samtidens strabads, sagde pigen: kapitalismen. Den mølle skal vi alle igennem. Min krop har været et uanmeldt bordel, siden jeg så min første Disneyfilm, siden jeg bad mit første fadervor i folkeskolen. Det her erhverv tager bare tyren ved hornene, nu er det tyren, der slikker min virksomhed, læs: kusse, ikke omvendt.
 • Lisbeth Dina Jensenhas quoted4 years ago
  Tro intet af, hvad jeg fortæller om følelser. Jeg har kun tilnærmelsesvis ansatser mod at føle noget ægte. Så snart dette ægte indtræder, vil det nødvendigvis opløses, fortæl mig om implosion, om atomer.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)