bookmate game
Ana Tod

After 5 Posle srećnog kraja

Notify me when the book’s added
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
Tesa i Hardin su odolevali svim izazovima, ali hoće li im se kraj njihove bajke obiti o glavu? Posle srećnog kraja… Život nikada neće biti isti.
Nikada Tesi i Hardinu nije išlo kao po loju, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Ali kada važno otkriće iz prošlosti do srži protrese Hadinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, hoće li ih to ponovo zbližiti ili razdvojiti?
Kako šokantne istine o njihovim porodicama isplivavaju, tako postaje sve jasnije da oni nisu toliko drugačiji jedno od drugog. Tesa nije više slatka, prostodušna devojka kakva je bila kada je srela Hardina, ništa više nego što je on okrutni, mušičavi momak u kojeg se ona zaljubila. Tesa razume sve uznemirujuće emocije koje bujaju ispod Hardinove spoljašnjosti i zna da je ona jedina koja može da ga umiri kad eksplodira. Ona mu je potrebna.
Ali što više slojeva njegove prošlosti izbija na svetlost dana, to on postaje mračniji i odguruje Tesu i sve ostale bliske osobe od sebe. Tesa nije sigurna da li zaista može da ga spase — a da ne žrtvuje sebe. Odbija da se preda bez borbe, ali za koga se ona bori — za Hardina ili za sebe?
This book is currently unavailable
458 printed pages
Copyright owner
Čarobna knjiga
Series
After

In This Series

Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Jovana Antićshared an impression5 years ago
  👍Worth reading
  🌴Beach Bag Book
  🚀Unputdownable
  🐼Fluffy

  Ovo je ljubavna priča koja se nosi sa realnim problemima. To je priča o oproštaju i bezuslovnoj ljubavi, i pokazuje koliko neko može da se promeni, zaista promeni, ako se dovoljno potrudi. To je priča koja dokazuje da je sve moguće kad se radi o samozaceljenju. Pokazuje da, ako imaš na koga da se osloniš, nekoga ko te voli i ne odustaje od tebe, možeš da nađeš put iz tame. Pokazuje da, kakve god roditelje imao, ili kakva god bila zavisnost s kojom se suočavaš, možeš prevazići sve što ti stoji na putu i postati bolja osoba. After je takva priča.

 • b5384315160shared an impressionlast year
  👍Worth reading
  🚀Unputdownable

  Fenomenalna. Prica o stvarnim ljubavima, sa usponima i padovima i ponovnim vracanjima. I surovom istinom, a ne laznim osmesima u kojima prodje zivot

 • b7879316618shared an impression2 years ago

  Knjige su me ostavile bez duše,proživela sam sve kao da se meni dešava.Božanstven serijal.

Quotes

 • Ангелина Дубајићhas quoted6 years ago
  Ovo je ljubavna priča koja se nosi s jebeno realnim problemima. To je priča o oproštaju i bezuslovnoj ljubavi, i pokazuje koliko neko može da se promeni, zaista promeni, ako se dovoljno potrudi.
 • Marijahas quoted4 years ago
  „Muškarci su kreteni. Svaki, do poslednjeg.“
 • nadkosmickahas quoted4 years ago
  „Romantika je precenjena, realizam je sada na ceni“

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)