fi
Lasse Lehtinen

Keltainen noutaja

unavailable
Kaikki alkaa, kun teini-ikäinen poika kulkee Espoon Tapiolassa syrjäiseen paikkaan. Hän ottaa esiin piipun ja keltaista jauhetta. Seuraavana päivänä poika löytyy kuolleena lumesta. Mitä oikein on tapahtunut?

Kuinka ollakaan, poika ei ole kuka tahansa teini – hän on yksityisetsivä Robert G. Muurisen kummipoika. Asia ei tietystikään jää sikseen, vaan Muurinen päättää työparinsa Oiva Hillon kanssa selvittää, mistä uudessa huumeessa on oikein kyse.

"Keltainen noutaja" on "Hyvät herrat"-televisiosarjan käsikirjoittajana tunnetun Lasse Lehtisen huumorilla höystetty rikosromaani vuodelta 1994.

Robert G. Muurinen ja Oiva Hillo ovat yksityisetsiviä ja toistensa vastakohtia. Siinä missä Muurinen on sotilashenkinen urheilija, Hillo käyttää aikansa syömiseen ja tietokonenörtteilyyn. Yhdessä Muurinen ja Hillo muodostavat lyömättömän parivaljakon – tältä tiimiltä rikokset eivät jää selvittämättä!

Lasse Lehtinen (s. 1947) on suomalainen poliitikko sekä kirjailija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori poliittisesta historiasta. Lehtinen on vuosien saatossa julkaissut monipuolisesti sekä romaaneja että tietokirjoja. Lehtinen tuli tunnetuksi myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana vuosina 1999–2005.
This audiobook is currently unavailable
5:31:57
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)