fi
Vesa Vanhanen

Seitsemän oikein

unavailable
Vanhuksen raaka murha sotkee maaseudun idylliä. Tapausta selvittämään lähtee lahtelainen rikosylikonstaapeli Konttinen apureineen.

Tapaus on hankala, ja Konttinen joutuu käyttämään kaikki kykynsä sen ratkaisemiseksi. Murhaajan henkilöllisyys ja motiivi ovat vain tekijän tiedossa, mutta pikkuhiljaa syyllisen profiili alkaa hahmottua. Konttinen joutuu pohtimaan, mikä merkitys on kadonneilla valokuvilla ja lunastamatta jääneellä lottovoitolla.

Apulaisena häärää rikoskonstaapeli Mujunen, jolla tuntuisi olevan jotain omituista meneillään yksityiselämässään. Konttisella itsellään on huolia kotitalonsa home-epäilystä, mutta murhan selvittäminen menee etusijalle.

Seitsemän oikein on Pekka Konttisesta kertovan dekkarisarjan aloitusosa.

Seitsemän oikein on lahtelaisen Vesa Vanhasen (s. 1966) esikoisteos. Leipätyönään Vanhanen opettaa historiaa ja yhteiskuntaoppia yläasteella. Vapaa-aikanaan hän kirjoittaa ja remontoi vanhoja rakennuksia.
This audiobook is currently unavailable
9:12:21
Publisher
Saga Egmont

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Seitsemän oikein
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)