Mette Wessel Fyhn

Mosefolk

Listen in app
Maria R. Brænder er ikke glad for tanken om at blive landbetjent. Og hun drømmer da slet ikke om at blive det i hjemme i Vi, blandt de mosefolk, som hun på godt og ondt er vokset op sammen med. Og ondskaben viser sit ansigt, da en ældre kvinde bliver voldtaget og myrdet. Overfaldene stopper ikke, og angsten tærer, for når alle kender alle, hvem kan så være morderen? Da mistanken hurtigt samler sig om Marias bedste ven, kommer hun i et dilemma, og i umage makkerskab med sin gamle mentor og kollega Tage Erlander indledes jagten på sandheden og den koldblodige gerningsmand. En krimi ommørket mellem mennesker,der udspiller sigi et sælsomt miljø mellem mosen, skoven og søen. En underfundig fortælling om at vende hjem.Og ikke mindst om måske at elske den forkerte.

Mette Wessel Fyhn bor og arbejder i Jylland, og har altid været fascineret af naturen og det nære miljø. 'Mosefolk' er hendes debut som krimiforfatter.
13:14:02

Other versions

Mosefolk, Mette Wessel Fyhn

Impressions

Niels Jørgen Kristensen
Niels Jørgen Kristensenshared an impression2 years ago
🙈Lost On Me

Dårlig, flagrende handling.

Lene Hinz
Lene Hinzshared an impression2 years ago
👎Give This a Miss
🙈Lost On Me

Ikke interessant.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Mosefolk, Mette Wessel Fyhn
Mosefolk
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)