Helene Tursten

I skjul af skyggerne

Listen in app
I Göteborgs mørke og øde havnekvarter er et pizzabud kørt forkert. Pludselig ser han et lysglimt og tror, han har fundet den rigtige adresse. En dør går op, og en mand omsluttet af flammer vakler ud på gaden. Nogle minutter senere er mandens dødskamp ovre.

Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger befinder sig pludselig midt i krydsilden, da de skal opklare mordet på den brændte mand. Rivaliserende rockerbander slås om territorier, og nye grupperinger forsøger at komme ind på markedet. Den nedslidte bygning ved havnen har tidligere huset en af byens kriminelle bander, hvor offeret var medlem. Men har banden myrdet en af deres egne, eller står Göteborg overfor endnu en bandekrig? Og hvorfor virker det, som om politiet hele tiden er et skridt bagefter i efterforskningen?

Hjemme hos familien Huss fejrer man, at Irenes mand Krister er blevet restauratør. Men glæden bliver kort, da en bombe detonerer under familiens bil udenfor restauranten. Irene indser, at det er en advarsel, og at hele familien Huss er i livsfare.

I skjul af skyggerne er Helene Turstens tiende bog om Irene Huss.
7:21:10
Translator
Charlotte Glahn

Other versions

Impressions

Hanne Karen Helbo
Hanne Karen Helboshared an impression2 years ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

En god bog,

Rikke Kousgaard Rasmussen
Rikke Kousgaard Rasmussenshared an impressionlast year
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

I skjul af skyggerne, Helene Tursten
I skjul af skyggerne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)