Nyt blod, Sune Engel Rasmussen
da
Audio
Sune Engel Rasmussen

Nyt blod

Listen in app
10:39:28
  • 💡1
  • 🎯1
  • 👍1
Sune Engel Rasmussen har tilbragt længere tid i Afghanistan siden 2001 end nogen anden dansk journalist. Nyt blod er baseret på reportager gennem tre år, hvor han boede permanent i landet, og handler om de afghanere, der er vokset op i en verden formet på godt og ondt af reaktionerne på terrorangrebene i USA den 11. september. Han tager læseren til frontlinjen, på motorcykel rundt i Kabul og langt ud i ørkenen. Vi møder Taleban-krigere, homoseksuelle, rigmandssønner og en ny generation af kvinder. Deres liv er ikke defineret af tiden under det kortvarige Taleban-regime, men af krigen, der blev igangsat for at vælte selvsamme regime. Den vestlige tilstedeværelse har givet nogle afghanere muligheder, der var utænkelige for 15 år siden. Andre er blevet marginaliseret fra samfundet i en sådan grad, at de er villige til at slå deres landsmænd og –kvinder ihjel. Og så er der alle dem midt imellem, som hver dag forsøger at navigere i det afghanske samfund og finde en måde at passe ind.

Det store spørgsmål om Afghanistan-krigen i disse år er, om ”det var det værd?”. Hvis svaret findes, er det hos den generation, hvis opgave det bliver at bygge et Afghanistan, hvor alle hører til.
Impression
Add to shelf

Other versions

Nyt blod, Sune Engel Rasmussen
Listen in app
1Impression
  • 💡Learnt A Lot1
  • 🎯Worthwhile1
  • 👍Worth reading1
Sign in or Register
Henrik
Henrikshared an impression5 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Meget oplysende og interessant 👍

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Nyt blod, Sune Engel Rasmussen
Nyt blod
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)