fi
Audio
Tuula Mai Salmela

Syvyyden avaimet

Listen in app
Biologi Maana Santasella on ollut rankkaa. Miehen kuoleman jälkeen häntä painavat suuret velat, ja nyt Santasen työtahti on aiheuttanut hänelle burnoutin. Uupumuksen parantelu kuitenkin keskeytyy, kun Santasen kollega kuolee erikoisella tavalla – mies löytyy Helsingin Vanhankaupunginkoskelta kuolleena. Oliko kuolema luonnollinen vai halusiko joku kollegan hengiltä? Pian Santanen huomaa olevansa keskellä monimutkaista rikosten vyyhtiä, johon liittyy myös Santasen työskentely geenitutkimuksen parissa.

"Syvyyden avaimet" on toinen osa Tuula Mai Salmelan jännittävään dekkarisarjaan. Seuraavat osat ovat "Uhrihärkä" ja "Lampi".

Maana Santanen on biologi, kasvitieteilijä ja geenitutkija – sekä eräänlainen yksityisetsivä, jonka elämässä sattuu ja tapahtuu. Hyppää Maanan mukana jännittävään maailmaan, jossa ratkotaan rikoksia niin Helsingissä, Espanjassa kuin myös pienissä hämäläisissä kylissä!

Tuula Mai Salmela (s. 1951) on dekkarikirjailija, joka tunnetaan biologi Maana Santasen elämästä kertovista jännäreistä. Salmela teki työuransa julkisella sektorilla, jossa hän työskenteli tutkijana muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa.
8:33:48
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)