Peters kærlighed, Mich Vraa
da
Audio
Mich Vraa

Peters kærlighed

Listen in app
12:44:08
  • 👍4
  • 🎯1
  • 🔮1
Peter von Scholten, generalguvernør på De Vestindiske Øer gennem mere end tyve år, var i alt, han gjorde, drevet af kærlighed: kærlighed til kvinder, til penge og magt, til øerne og deres sorte befolkning.Men den mand, der i 1848 endelig satte danskernes slaver fri, var og forbliver et mysterium.Hvordan kan man forklare Peter von Scholtens usandsynlige lynkarriere fra ydmyg vejermester i Charlotte Amalie på St. Thomas til den mægtigste post i Dansk Vestindien? Hvorfra stammede hans nære forhold til kong Frederik den 6., og hvorfor opfyldte kongen alle hans ønsker? Og det største mysterium af alle: Støttede Peter von Scholten i hemmelighed slaverne i deres endelige opgør med den hvide overmagt?"Peters kærlighed" er en selvstændig forsættelse af Mich Vraas prisnominerede og anmelderroste roman "Haabet" fra 2016.

Mich Vraa er født i 1954 og har en fortid som journalist, bl.a. på Ekstra Bladet, men har siden 1995 været fuldtidsforfatter og skønlitterær oversætter. Han har skrevet en snes børnebøger og romaner og oversat op mod et tusind titler.
Impression
Add to shelf

Other versions

Peters kærlighed, Mich Vraa
Listen in app
389Listeners4Impressions
  • 👍Worth reading4
  • 🎯Worthwhile1
  • 🔮Hidden Depths1
Sign in or Register
Ellinor Dane Dann
Ellinor Dane Dannshared an impression3 months ago
👍Worth reading

Bettina Terp Noes Mose
Bettina Terp Noes Moseshared an impression4 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile

Lissy Schildt Rasmussen
Lissy Schildt Rasmussenshared an impression6 months ago
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Peters kærlighed, Mich Vraa
Peters kærlighed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)