Morsian vastoin tahtoaan, Barbara Cartland
fi
Audio
Barbara Cartland

Morsian vastoin tahtoaan

Listen in app
Alusta alkaen kyse on vain sopimuksesta. Varia saa suuren summan rahaa ja ihania vaatteita voidakseen esiintyä Sir Edwardin hemmotellun Ian-pojan morsiamena Ranskassa.
Ian ei ole ollenkaan ihastunut järjestelyyn, koska hänen on oltava erossa ihastuttavasta tyttöystävästään Laureenista. Varian mielestä kaikki on vain jännittävää seikkailua huolimatta siitä, että hänen oli pidettävä sormessaan sellaisen miehen kihlasormusta, jonka kanssa hän ei koskaan tulisi menemään naimisiin.

Mutta Varia ei ottanut huomioon komeaa ranskalaista Pierreä, joka hurmaa hänet romanttisilla ja suloisilla rakkauden sanoilla - ja vielä vähemmän Ianin reaktiota, kun hän saa selville Varian salaiset tapaamiset Pierren kanssa... 


Barbara Cartland (1901-2000) on vuosisadan kaikkein tuotteliain kirjailija. Meillä on yli 650 Cartlandin kirjoittamaa romanttista romaania. Hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle, ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Ei voi enää olla epäilystäkään siitä, että Barbara Cartland on yksi maailman suurimmista romantikoista.
7:26:11
Publisher
Saga Egmont
Translator
Maire Nopanen

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Morsian vastoin tahtoaan, Barbara Cartland
Morsian vastoin tahtoaan
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)