Stav Sherez

Elleve dage

Listen in app
En brand raser på en fredelig plads i et boligkvarter i det vestlige London, og et lille kloster står i flammer. Politikommissær Jack Carrigan og politiassistent Geneva Miller ankommer til stedet og finder elleve lig, selv om der kun skulle have været ti nonner i huset. Der er elleve dage til jul, og selv om deres overordnede ønsker sagen opklaret inden højtiden, får Carrigan og Miller mistanke om, at nonnerne slet ikke var dem, de udgav sig for at være.

Hvorfor havde de intet gjort for at undslippe branden? Hvem er det ellevte offer, hvis lig blev fundet et andet sted end de andre? Og hvor er klosterets præst – den eneste, der kan besvare deres spørgsmål? I kamp med både storpolitik og det katolske hierarki trevler Carrigan og Miller en sag op, der strækker sig helt tilbage til de tidlige halvfjerdseres bølge af radikal sydamerikansk befrielsesteologi og trækker tråde til både Den Lysende Sti og nutidige stridigheder om olie, jordbesiddelser og velfærd. I mellemtiden hjemme i London hænger en ny trussel i luften, som kommer fuldstændig bag på politiet …

"Spændende ny serie, som kan anbefales til de mange krimilæsere."
Dansk Bibliotekcenter

Spændingen stiger frem til en overraskende forløsning. Læserne vil ønske at se mere til den troværdigt fejlbare helt."
Publishers Weekly

Samspillet mellem personernes frygt, skyld og længsel efter retfærdighed giver bogen dybde såvel som skarphed. Mørk hævn siges at være den første bog i en serie, det er glædelige nyheder."
Times

"Fængende og velskrevet thriller...i høj grad original...i høj grad anbefalelsesværdig."
Literary review

Stav Sharez blev født i 1970 og voksede op i London. Den første bog han skrev, ’The Devil’s Playground’, blev shortlisted til Best First Novel-prisen i 2004. Hans serie, der følger efterforskerne Carrigan og Miller, har modtaget stor opbakning i krimi-verdenen, da alle tre bøger i serien blev shortlisted til årets Crime Novel of the Year: ’A Dark Redemption’ (2012), ’Eleven Days’ (2013) og ’The Intrusions’ (2017). Den sidstnævnte blev årets vinder
13:38:25
Publisher
Jentas

Other versions

Elleve dage, Stav Sherez

Impressions

Torben Høgh Arve
Torben Høgh Arveshared an impression3 months ago
👍Worth reading
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable

Glimrende bog og lige så glimrende oplæser

Helle Post
Helle Postshared an impression4 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Krimi i den gode, gamle engelske stil. Minder om Mark Billingham og Ian Rankin.

Jan Christiansen
Jan Christiansenshared an impression4 days ago
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Elleve dage, Stav Sherez
Elleve dage
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)