hu
Mark Horstman

Az eredményes menedzser

unavailable
Mindegy, mennyi ideje vagy menedzser vagy mennyi ember dolgozik neked, a statisztikák azt mutatják, valószínűleg nem hozod ki a legtöbbet belőlük. Nem azért, mert nem lennél képes rá: nem mondta el neked senki, hogy pontosan mit tegyél, amikor saját magad mellett már mások teljesítményéért is felelsz.

Ebben a könyvben feltárjuk azt a 4 viselkedést és eszközt, amelyet holnaptól átültethetsz a gyakorlatba és amely menedzserként eredményességed 75%-át adja - dolgozz bármilyen méretű cégben, iparágban, a legalacsonyabb vagy legmagasabb pozícióban. A szerző, Mark Horstman a Manager Tools tanácsadócég társalapítója. Olyan cégeknél segítettek menedzsereket, felsővezetőket az eredményes menedzsment felé, mint az Apple, General Motors, Daimler, az Amerikai Jegybank, az USA igazságügy-minisztériuma, a Workday vagy a Morgan Stanley.

Az általuk alapított podcast a világ 10 legnépszerűbb üzleti podcastja között van. Havonta több mint 3 millióan hallgatják több mint 1200 adásukat.

A West Point katonai akadémián végzett gépészmérnökként, majd a hadsereg után sales és marketing területen dolgozott a Procter & Gamble-nél. 25 éve képez menedzsereket kis cégektől a Fortune 500 legtöbb cégén át.

„2003 óta dolgozom az informatika világában és 2011 óta vezetek embereket ugyanezen a területen. Az elmúlt 18 évben nagyon sok könyvet olvastam a vezetésről, a fejlődésről, a menedzsmentről. A könyv már az első pár oldallal megvett. Ez tényleg nem egy újabb elképzelt szupermenedzseri elméletösszesítő enciklopédia, hanem több mint 90 000 menedzser viselkedéséből, mérésekkel és interjúkkal kikristályosított, VALÓBAN gyakorlatias kézikönyv.”
– Szabados Attila, ügyvezető igazgató, ALEF Distribution HU Kft.

„A legtöbb menedzsmentről szóló könyv, kurzus (és a legtöbb MBA képzés is) felsővezetők számára készült. Stratégiaalkotás, gazdasági ismeretek, tárgyalástechnika. Nagyon kevés szó esik arról, ami minden vállalati vezető (KKV-tól nagyvállalatig) munkájának nagy része: hogyan hozzuk ki a legtöbbet az embereinkből. Az eredményes menedzser ezt a hiányt tölti be konkrét, gyakorlatias útmutatásaival, amelyek működnek, akár 1, akár 1000 embert vezetsz.”
– Mészáros György, alapító, igazgatósági elnök, 3rdGEN Zrt.

„Az eredményes menedzser kötelező olvasmány mindenkinek, aki 1 vagy 1000 ember munkájáért felel. Az évek során Mark bölcsességét és tudását vettem magamhoz, hogy fejlesszem a személyes teljesítményem – és a csapataim teljesítményét. Az eredményes menedzser összegyűjti azokat az eszközöket, amelyekre szükséged van, hogy kiemelkedj bármilyen területen, ahol másokat vezetned kell. Nincs más könyv, amit ennél jobban ajánlanék, hogy változást hozzon a karrieredben.”
– Craig B. Glidden, a General Motors ügyvezető alelnöke és főtanácsosa

„Minden nap használom, amit Marktól tanultam menedzsment terén és minden menedzseremnek kötelező használnia a menedzsment szentháromságot, amelyről a könyvben olvashatsz. Ha eredményes akarsz lenni egy vállalkozásban vagy nonprofit szervezetben, olvasd el ezt a könyvet.”
— Phil Radford, a Greenpeace korábbi vezérigazgatója

„Nincs még egy olyan tudásanyag, amelynek annyit köszönhetnék menedzsmentsikereim terén, mint a Manager Tools-nak, és az általuk bemutatott eszközöknek. Pedig rengeteg pénzt költöttem egy MBA-re.”
— Jonathan Giglio, Senior Manager, IBM

„Ez a könyv felbecsülhetetlenül értékű, azonnal alkalmazható iránymutatást ad minden menedzsernek. Kihívást állít majd sok feltevésed elé azzal kapcsolatban, hogy mit jelent eredményes menedzsernek lenni és messze produktívabbá tesz menedzserként. Mindezt magabiztosan állíthatom, azután, hogy több mint 6 éve követem a könyv iránymutatásait.”
— Marc Grainger, Global Head of Leadership and Professional Development, Credit-Suisse
This audiobook is currently unavailable
6:57:02
Publisher
PublishDrive

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)