Maya er gift med Sømanden og mor til Theo. Hun kæmper med sig selv og prøver homøopati, yoga og psykologer for at få det bedre. Hun undgår helst at gå i bad, men drømmer samtidig om at bo på bunden af havet, hvor hun kunne leve et andet liv uden så mange forventninger og krav.

'Søkvinden' er en bog om at finde sig tilpas i livet, om frygten for at miste sig selv og den, man elsker. Om relationen mellem en kvinde og en mand, som er udfordret af deres forskelligheder, forventningerne om kernefamilie, karriere, villa og selvrealisering. Spørgsmålet er, om livet ville være bedre på bunden af havet?

"... Hvis vi nu kunne bo dernede under vandet, hvis vi kunne trække vejret uden at trække vand ind. Jeg kunne slippe for overgangen mellem det våde og det tørre; sidde i en gennemblødt lænestol og lune fødderne i vandpest. Når jeg kunne bruge mit ansigt til andet end at ligne en flosset tånegl, kunne vi holde fester dernede. Ingen adgang for folk uden gæller. Det eneste er, at fisk er så grimme. Jeg håber ikke, jeg bliver grim, hvis jeg borunder vandet. En havfrue vil jeg ikke være. Jeg vil kunne sparke, ikke bare slå med halen. Jeg har så heller aldrig set en havfrue med deller på maven."

'Søkvinden' er Signe Kierkegaard Cains skønlitterære debut.
This audiobook is currently unavailable
1:48:35
Publisher
Vild Maskine
Publication year
2021
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)