Helene Tursten

Guldkalven

Listen in app
Da luften går ud af IT-boblen i slutningen af 1990'erne, er det ikke kun drømmen om hurtige, store penge der dør. I Göteborgs mondæne rigmandsmiljø findes tre mænd brutalt likviderede. Alle tre ofre er skudt i hovedet på klos hold, herudover er det svært at få øje på en sammenhæng.

Efterforskning fører Irene Huss og hendes kolleger ind i en jetset-verden med flotte strandvejsvillaer, dyre lejligheder i de store metropoler og med uigennemsigtige økonomiske transaktioner. Det er en verden af karriereryttere der ikke skåner nogen eller noget i jagten på profit, og hvor alt tilsyneladende kan købes for penge...

Helene Tursten er en af de mest læste svenske krimiforfattere. Guldkalven er femte selvstændige bog i serien med kriminalinspektør Irene Huss. De foregående er Den knuste tanghest (2001), Tatoveret torso (2002), Nattevagt (2003) og Glasdjævlen (2004).
12:23:43

Other versions

Impressions

Trine Maria Aarestrup
Trine Maria Aarestrupshared an impression8 days ago

Dårlig lyd, en masse støj på
Indspilningen - jeg måtte stoppe før jeg havde hørt bogen til ende.

Isabel Feldballe Pedersen
Isabel Feldballe Pedersenshared an impression2 months ago
🙈Lost On Me

Alt for mange personer man skal forholde sig til.

Irene Anhøi Godballe
Irene Anhøi Godballeshared an impression25 days ago
👍Worth reading

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Guldkalven, Helene Tursten
Guldkalven
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)