Mette Finderup

Emmy 4 - Dramaqueen i Vestjylland

Listen in app
Hvad stiler man op, når man er langt fra sine venner og omgivet af teatertosser?Mennesker, der er så sære, at de synes det er den naturligste ting i verden at mime et birketræ?
Efter en uheldig episode med et friluftsbad er Emmy meget mod sin vilje blevet deporteret til verdens ende, nærmere bestemt Grønnevangens Dramaefterskole langt ude ved Vesterhavet. Her er ingen tv-serier om eftermidddagen ingen café og slet ingen Kit. Til gengæld er der en masse piger med etniske øreringe og hjemmedesiget tøj, der kan lide at siddei rundkreds og synge. Det er ikke altid lige sjovt at være Emmy og føle sig anderledes.
Heldigvis er der lyspunkter i vis-skal-alle-sammen-være-venner-hele-tiden-ondskaben. Der er værelseskammeraten Rakel, der er goth og som ikke er bange for at sige sin mening om noget som helst. Og så der der Johan, som egentlig er en superirriterende jubelidiot, men som måske alligevel har et eller andet særligt over sig...
2:59:37

Impressions

Ole Winther Christensen
Ole Winther Christensenshared an impression9 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Den er god

Jesper Sørensen
Jesper Sørensenshared an impression2 years ago
🎯Worthwhile
💞Loved Up

Den er Mega god. Den har både venskab og romantik med.

Jacob Skovgaard Holm
Jacob Skovgaard Holmshared an impression2 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable
😄LOLZ

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Emmy 4 - Dramaqueen i Vestjylland, Mette Finderup
Emmy 4 - Dramaqueen i Vestjylland
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)