fi
Teija Huusko

Kohti valintakokeita, Alina

unavailable
12-vuotias Alina valmistautuu baletin erikoiskoulutuksen valintakokeisiin. Kevätlukukausi tuo kuitenkin tullessaan häiritseviä tekijöitä. Äiti meinaa pilata kaiken, ja kaveri Ronja on vielä oudompi kuin yleensä. Jasperin aika kuluu entistä enemmän oopperalla, eikä Alina tiedä, onko poika enää kiinnostunut hänen seurastaan. Luokkakaveri Valtteri puolestaan on vähän liiankin innostunut.

Alina pääsisi kuitenkin tanssimaan balettia Jasperin kanssa, mutta mitä jos hän ei pystykään siihen? Rooliin tarvitaan sellaista sähäkkyyttä, jota Alinalta puuttuu. Voiko epävarmuudesta päästä eroon, vai murtuvatko haaveet baletin erikoiskoulutuksestakin siihen?

Kohti vaintakokeita, Alina (2021) on osa Teija Huuskon varhaisnuorille suunnattua nuortenkirjasarjaa, jossa sukelletaan varhaisnuoruuden tapahtumarikkaaseen maailmaan.

Teija Huusko (s. 1981) on turkulainen kirjailija ja klassisen baletin opettaja. Huuskon Alina-kirjasarja on suunnattu ensisijaisesti varhaisnuorille, mutta kiehtoo myös vanhempia lajin ystäviä. Sen ensimmäinen osa Balettia, Alina! ilmestyi 2020.
This audiobook is currently unavailable
3:20:31
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)