Kristian Bang Foss

Frank vender hjem

Listen in app
Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

Frank vender hjem er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde sig en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds.

8:59:00
Publisher
Gyldendal

Other versions

Impressions

Marcelino Manuel Ballarin Madsen
Marcelino Manuel Ballarin Madsenshared an impression8 months ago

Endelig en sjov dansk bog. Og den er SJOV. Det er skal meget til før jeg synes noget er sjovt. FX. synes jeg IKKE at der er noget sjovt på TV2 Zulu. Det er IKKE sjovt. MEN- denne bog er skide sjov fra side 1. Jeg giver den 5 ud 5 hatte.

Lone Lopdrup
Lone Lopdrupshared an impression6 months ago

Træls oplæser

Vibeke Krogslund
Vibeke Krogslundshared an impression10 days ago
👎Give This a Miss

Velkendt tema, uinspirerende læsning.

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Frank vender hjem, Kristian Bang Foss
Frank vender hjem
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)