Tryllebundet, Sylvia Day
da
Audio
Sylvia Day

Tryllebundet

Listen in app
4:46:14
  • 🙈2
  • 🎯1
  • 💞1
Max Westin er ikke nogen helt almindelig mand, ligesom Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte.
Men kan Victoria modstå presset fra Max, hvis skjulte dagsorden det er at vække hendes lidenskab og tæmme den, så han får fuld kontrol over hende og den kraft, hun besidder? Og kan Max overhovedet løsrive sig fra Victoria, når hans mål er nået?

I den forunderlige verden de lever i, hersker stærke kræfter, og den passion, der opstår mellem dem, sender dem ud på en rejse, de aldrig havde forestillet sig mulig.

Tryllebundet er tre magiske historier om den lidenskabelige besættelse, der vokser frem mellem Max og Victoria, selv om alle odds er imod dem. Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Sylvia Day, der blandt andet har haft overvældende succes med sin Crossfire-serie i Danmark.

OM FORFATTEREN:
Sylvia Day er # 1 på New York Times’ bestsellerliste og # 1 international bestseller forfatter til talrige prisvindende romaner oversat til 39 sprog. Hun topper bestsellerlisterne i mere end 15 lande, hun er elsket af læsere på tværs af genrer,og der er trykt millioner af hendes bøger. Hun er nomineret til the Goodreads Choice Award for Best Author og hendes romaner er udpeget til Amazon’s best of the Year in Romance.
Impression
Add to shelf

Other versions

Tryllebundet, Sylvia Day
Listen in app
285Listeners3Impressions
  • 🙈Lost On Me2
  • 🎯Worthwhile1
  • 💞Loved Up1
Sign in or Register
Dorthe
Dortheshared an impression6 months ago
🙈Lost On Me

Morten Rasmussen
Morten Rasmussenshared an impression7 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
💞Loved Up
🚀Unputdownable

Berit Hvenegaard
Berit Hvenegaardshared an impression2 years ago
🙈Lost On Me

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Tryllebundet, Sylvia Day
Tryllebundet
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
One fee. Stacks of books
You don’t just buy a book, you buy an entire library… for the same price!
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)