ca
Josep Pla

Cadaqués

unavailable
Amb el seu estil viu, poètic i ric d’ironia i humor, Josep Pla presenta les diverses facetes d’aquesta singular vila, una de les més boniques i característiques de la Costa Brava, que no ha estat desfigurada pel gegantisme d’altres poblacions de la mateixa costa. El Cadaqués de Josep Pla, un dels primers escriptors vivents en llengua catalana, no és només una interpretació de la història de la vila, sinó una personalíssima evocació del paisatge, de l’economia i de la psicologia d’aquella aïllada zona costera._x000D_© JOSEP PLA, 1947, y Herederos de JOSEP PLA

Josep Pla i Casadevall (Palafrugell, 1897 - Llofriu, 1981) va estudiar a Barcelona i des de jove va treballar com a periodista, en especial a La veu de Catalunya. Va ser un prolific i conegut autor, va publicar nombroses obres com Cadaqués, traduida a molts idiomes.

Trabajó en muchos diarios de la época, especialmente en La veu de Catalunya, del que fue corresponsal parlamentario en Madrid durante cinco años, y La Publicitat, forjándose asimismo un sólido prestigio por sus magníficos artículos como corresponsal en el extranjero.
This audiobook is currently unavailable
7:19:17
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)