Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, Morten Münster
da
Audio
Morten Münster

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Listen in app
7:29:04
  • 👍79
  • 💡52
  • 🎯30
Barack Obama brugte det som sin hemmelige konkurrencefordel til at vinde to valg. Virksomheder som Google, Amazon og Novo Nordisk bruger det til at skabe innovation, øge compliance, forbedre arbejdsmiljøet og sælge flere produkter. Og succesfulde ledergrupper i C20-indekset er begyndt at bruge det som deres foretrukne strategiske greb.

Men hvad er det for en indsigt, der her er tale om? Svaret er adfærdsdesign. Mennesker i den virkelige verden opfører sig nemlig ikke som de mennesker, vi bygger vores alle vore sædvanlige strategier til. Faktisk modarbejder vi menneskets biologi og psykologi, når vi insisterer på, at gode argumenter, brændende platforme, klassisk change management, pjecer, kampagner og fællesmøder er vejen frem.

Obama, Google og alle de andre har i stedet anvendt en evidensbaseret tilgang til at ændre adfærd, og når du har læst Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, kan du også gøre den til din. I bogen omsætter Morten Münster de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – en helt konkret håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som sulter efter alternativer til de gængse virkemidler.
Impression
Add to shelf

Other versions

Listen in app
11KListeners89Impressions
  • 👍Worth reading79
  • 💡Learnt A Lot52
  • 🎯Worthwhile30
Sign in or Register
Elite Revision v/Christian Borup Arnø
Elite Revision v/Christian Borup Arnøshared an impression6 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
😄LOLZ

God lærerig introduktion til adfærdsdesign som kan bruges på alle ledelsesniveauer i alle typer af virksomheder. Yderst inspirerende!

mnt
mntshared an impression2 years ago
💩Utter Crap
🙈Lost On Me

To, og i(^^)uuå efter iæ l

Kenneth Stiager Hvorslev Mortensen
Kenneth Stiager Hvorslev Mortensenshared an impression2 years ago
💡Learnt A Lot

Relevant, informativ og underholdende !

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, Morten Münster
Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)