Yrsa Sigurdardottir

Jeg skal huske dig

Listen in app
Det er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gammle fiskerleje Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten af Island. Deres plan er at istandsætte et gammelt hus og omdanne det til pensionat, som de forhåbentlig kan drive med økonomisk genvinst. Katrín er modvilligt taget med sin mand, og den tredje person er Lif, som netop er blevet enke. Katrín har ikke været mange minutter på den mennesketomme ø, før hun ser konturerne af en ukendt og truende skikkelse, der lusker omkring huset. Snart hører de også fodtrin inde i huset, og kun på øens højeste punkt er der mobildækning.

På den anden side af øen bliver psykiateren Freyr kaldt ud til et hærværk. Gerningsmandnen virker syg. Freyr kæmper mod sine egne dæmoner, efter hans lille søn forsvandt tre år tidligere. Freyr bliver også trukket ind i efterforskningen af et selvmord. Afdøde er en ældre kvinde, som synes at have været besat af Freyrs søn. Under efterforskningen opdager Freyr ligheder mellem den aktuelle sag og noget, der fandt sted ti år tidligere. Noget gentager sig. Nogen begynder at råbe efter far...
12:27:39

Other versions

Jeg skal huske dig, Yrsa Sigurdardottir

Impressions

Bjørg Svabo Lützen
Bjørg Svabo Lützenshared an impression3 months ago
👍Worth reading
💀Spooky
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Virkelig levende oplæsning, indimellem så hårene rejste sig.

Birgit Hansen
Birgit Hansenshared an impression5 months ago
🙈Lost On Me

Lidt mærkelig

Larita le Butt
Larita le Buttshared an impression9 months ago
👍Worth reading
💀Spooky
🔮Hidden Depths
🚀Unputdownable

Meget spændende lige til det sidste

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Jeg skal huske dig, Yrsa Sigurdardottir
Jeg skal huske dig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)