Chaos Walking (2) - Fjendens ansigt, Patrick Ness
da
Audio
Patrick Ness

Chaos Walking (2) - Fjendens ansigt

Listen in app
14:27:48
  • 🎯1
  • 🚀1
  • 👍1
Todd og Viola har været på flugt fra den ubarmhjertige hær af mænd fra Todds hjemby, Prentisstown, og er røget lige i armene på deres værste fjende, Borgmester Prentiss. Todd bliver fængslet og adskilt fra Viola, og nu er han tvunget til at underkaste sig Borgmesterens magt. Men hvad er det for hemmeligheder, der gemmer sig uden for byen? Og er Viola stadig i live?

"Fjendens ansigt" er en intens, chokerende og meget bevægende roman om at yde modstand under et ekstremt pres.

Filmen baseret på første bind i trilogien får dansk biografpremiere i 2019 og har blandt andet Daisy Ridley, Tom Holland, Nick Jonas og Mads Mikkelsen på rollelisten.

Andet bind i hæsblæsende og velskrevet trilogi af YA-mesteren Patrick Ness. For fans af The Hunger Games, Divergent og The Maze Runner.

Patrick Ness (f. 1971), der kom til verden i Virginia, USA, men nu er bosat i England, debuterede som ungdomsbogsforfatter med trilogien "Chaos Walking". Siden har han blandt andet udgivet succesromanen "Monster", der blev til spillefilmen "Syv minutter over midnat". Patrick Ness har modtaget et hav af priser for sine bøger – blandt andet har han som én af blot syv forfattere modtaget den engelske Carnegie Medal to gange.
Publisher
Carlsen
Impression
Add to shelf
Listen in app
115Listeners2Impressions
  • 🎯Worthwhile1
  • 🚀Unputdownable1
  • 👍Worth reading1
Sign in or Register
Hanne Nygaard Bruhn
Hanne Nygaard Bruhnshared an impressionlast year

Godt

Pia Særmark
Pia Særmarkshared an impressionlast year
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Chaos Walking (2) - Fjendens ansigt, Patrick Ness
Chaos Walking (2) - Fjendens ansigt
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)