Volker Kutscher

Sagen Vaterland

Listen in app
I juli 1932 står politiet i Berlin over for en gåde: En mand bliver fundet død i en vareelevator i "Haus Vaterland", det legendariske forlystelsessted på Potsdamer Platz, og alt tyder på, at han er druknet i etablissementets svømmepøl. Men han er åbenbart ikke den eneste, der er omkommet på den måde ... br br For at opklare sagen Vaterland må kriminalassistent Gereon Rath ud på en usædvanlig efterforskningsrejse, som blandt andet bringer ham helt til Østpreussen - og Rath når grænsen for, hvad han kan klare. br br SAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN. br br Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien "Babylon Berlin". br br "Forrygende og sindsoprivende pageturner-indgang til intet mindre end en formidabel krimi." ***** br - Fyens Stifttidende om GOLDSTEIN br br "Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk." ***** br - Jyllands-Posten om DEN STUMME DØD br br "En hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af metropolen Berlin." ***** br Femina om DEN VÅDE FISK br br SAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN.

Volker Kutscher (f. 1962) bor i Køln. SAGEN VATERLAND er fjerde bog i en serie af kriminalromaner, der foregår i førkrigstidens Berlin. Tidligere er på dansk udkommet DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN.
21:15:02
Translator
Hanne Lund

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Sagen Vaterland, Volker Kutscher
Sagen Vaterland
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)