Thomas Boberg

Africana

Listen in app
Rebecca og Thomas har lige mødt hinanden og rejser sammen til Etiopien, hvor hun skal på opgave som radiodokumentarist for Radio24syv. Rebecca har rødder på kontinentet, hendes far er fra Ghana. Thomas føler sig rodløs, længes efter at lade sig omslutte af det fremmede, det mangfoldige. De har rastløsheden til fælles, og den trækker dem mod hinanden og fra hinanden,

men gang på gang tilbage til Afrika, hvor de lytter til hinandens historier, og hvor unge stemmers rå fortællinger om the backway, den dødsensfarlige rejse over det afrikanske kontinent mod drømmenes Europa, kommer til at hjemsøge dem.

Africana er en vild, flimrende og sansemættet roman om et kærlighedsforhold, et kontinent og en måde at være til på: som rejsende. En fortælling om sort magi, racisme, myter og kulter – om rejsefæller og hustlere, opdagelsesrejsende og backway-rejsende, om rejsende i kunsten, i sindet og i Guds tjeneste, om dem, der tvinges til at rejse, og dem, der ofrer alt for det.
12:36:51
Publisher
Gyldendal

Other versions

Africana, Thomas Boberg
Thomas Boberg
Africana
  • 313
  • 43
  • 6
  • 33
da
Books

Impressions

Steen Petersen
Steen Petersenshared an impressionlast year

3*** værd at læse hvis du vil vide mere om Afrika eller hvis du elsker rejsebeskrivelser. Bemærk dog at Bobergs bog Americana på et voldsomt højere niveau. Læs den i stedet for

Bettina Reimer
Bettina Reimershared an impression10 months ago
👍Worth reading

Carsten Jespersen
Carsten Jespersenshared an impressionlast year
🙈Lost On Me

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Africana, Thomas Boberg
Africana
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)