Hanne-Vibeke Holst

Dronningeofret

Listen in app
Elizabeth Meyer, formand for de danske socialdemokrater, har en mission: at vinde det nært forestående folketingsvalg. Med sin mangeårige erfaring i dansk og international politik ved hun, at politik har sin pris, og derfor tager hun det også med ophøjet ro, da islamiske fundamentalister truer hende på livet. For Meyer ved, at en langt alvorligere fjende kan sætte en stopper for hendes ambitioner; i tre år har hun båret på en grusom viden, nemlig at hun lider af en uhelbredelig sygdom.

Vi følger Elizabeth Meyers kapløb med tiden, hendes kamp for at nå sine mål inden sygdommen afsløres. Men Meyer er ikke den eneste, som har en hemmelig dagsorden for Danmarks fremtid.

Indlæst af skuespiller Ellen Hillingsø, som er kendt fra sine roller på både film og tv. På film har hun blandt andet medvirket i 'Sekten', som gav hende en Robert for årets kvindelige birolle, i Hella Joofs 'En kort en lang' og i Christoffer Boes 'Allegro'. Mest kendt er hun dog for sin rolle i Ole Bornedals tv-serie 'Charlot og Charlotte', samt for serierne 'Nikolaj og Julie' og 'Livvagterne'.

23:25:33
Publisher
Gyldendal

Other versions

Dronningeofret, Hanne-Vibeke Holst

Impressions

Lone Hededal
Lone Hededalshared an impressionlast year
👍Worth reading

Skøn historie

Christian
Christianshared an impression2 years ago

En spændende men også realistisk fortælling. Blændende læst af Ellen Hillingsø.

Frederikke Vinther
Frederikke Vinthershared an impression2 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🌴Beach Bag Book
🚀Unputdownable

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Dronningeofret, Hanne-Vibeke Holst
Dronningeofret
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)