Jeffrey Archer

Her var en mand

Listen in app
"Her var en mand" er det syvende og sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den episke saga om familierne Clifton og Barrington og deres turbulente liv i 1978-1982 i denne medrivende fortælling om intriger, magt og kærlighed.Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, er ved at afslutte sine mange år som bestyrelsesformand og for alvor drosle ned for arbejdet. Et uventet telefonopkald spænder dog ben for den plan.I England har magten igen skiftet hænder, og Giles må nu så småt indstille sig på et roligt familieliv med sin hustru, Karin. Men alting er ikke, som det ser ud, og også den plan går i vasken.

"Underholdende slægtsroman, der har det hele" – Litteratursiden om Clifton-Krøniken"Førsteklasses håndværk" – Weekendavisen om Clifton-krøniken

"Her var en mand" er syvende og sidste bind i Clifton-krøniken, en episk fortælling om magt, forræderi og familiebånd.

Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primært er kendt for sine mange spændingsromaner, som har solgt over 330 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spændingsromaner har Archer også udgivet noveller, fængselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer været aktiv inden for engelsk politik og blandt andet været næstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened måtte Archer afsone en fængselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.
13:34:37
Translator
Alis Caspersen

Other versions

Her var en mand, Jeffrey Archer

Impressions

Lone Bæhring
Lone Bæhringshared an impression10 months ago
👍Worth reading
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable
💧Soppy

En helt fantastisk ‘serie’ på 7 bøger. Har slugt alle 7 råt.
Oplæseren Jesper Bøllehus er en eminent oplæser som gør bøgerne endnu bedre 👏🏻😘

Lisbeth
Lisbethshared an impression5 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Sidste bind i en fantastisk serie - en værdig afslutning, fantastisk oplæser, som forstår at jonglere med sproget og nuancer.
Klapsalver herfra

Charlotte Kring Møller
Charlotte Kring Møllershared an impression6 months ago
👍Worth reading

En rigtig page-turner

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Her var en mand, Jeffrey Archer
Her var en mand
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)