Delia Owens

Hvor flodkrebsene synger

Listen in app
Kya Clark er den vilde pige, ”marskpigen”. Hun vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven ved North Carolinas kyst. Hendes mor og fire ældre søskende forlader en efter en hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også.

Herefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk. En enkelt skoledag i den nærliggende landsby er alt, hvad det bliver til for Kya, som møder barfodet og pjaltet op og straks bliver genstand for de andre børns hån og mobning.

Men Kya er ikke, som de tror. Hun er følsom og intelligent og har overlevet i årevis alene ude i den sumpede marsk, som hun betragter som sit hjem. Hendes forhold til naturen er både videbegærligt og nysgerrigt og samtidig selve omdrejningspunktet og forankringen i hendes tilværelse. Men der kommer en tid, hvor Kya længes efter at elske og blive elsket. Da to unge fyre bliver grebet af hendes vilde skønhed, åbner Kya sig for et nyt kapitel i livet – indtil det utænkelige sker: Den lokale skørtejæger bliver fundet død uden for byen – og straks mistænker de lokale Kya for at være involveret i dødsfaldet.

***

HVOR FLODKREBSENE SYNGER er en hjerteskærende opvækstroman, en fortælling om et muligt mord og en stærk kærlighedshistorie.

” Kya er en uforglemmelig heltinde.” Publishers Weekly

”Jeg har ikke ord for, hvor meget jeg holder af denne bog! Jeg ville simpelthen ikke have, at den skulle slutte.” Reese Witherspoon

”Smertelig smuk … opvækstroman, mordgåde og en storslået hyldest til naturen.” The New York Times Book Review

”Denne tidsrigtige millionbestseller er en fest for sanserne og indeholder alt hvad et underholdningshjerte kan begære ... En rørende roman om det enkelte menneskes kamp for det gode liv – mod kræfter som er større end en selv.” VG

***
10:01:38
Publisher
Gyldendal

Other versions

Hvor flodkrebsene synger, Delia Owens

Impressions

Ann Beenfeldt Grapenthin
Ann Beenfeldt Grapenthinshared an impression5 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile
🚀Unputdownable

Gribende fortælling. Rigtig god oplæser.

Lone Karin Lassen
Lone Karin Lassenshared an impression5 months ago
👍Worth reading
🎯Worthwhile

Intet mindre end fantastisk

Tommy Randolf Hübschmann
Tommy Randolf Hübschmannshared an impressionlast month
👍Worth reading
🚀Unputdownable

Virkelig fængende og opslugende bog, god oplæser(lydbog) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Hvor flodkrebsene synger, Delia Owens
Hvor flodkrebsene synger
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)