Helt til grænsen, Susanne Staun
da
Audio
Susanne Staun

Helt til grænsen

Listen in app
7:51:53
  • 👍1
Maria Krauses gode ven og kollega, kriminalteknikeren Lille John, begår selvmord. Eller er det en seksuel leg, der er gået galt? Maria Krause tror ikke på nogen af politiets teorier og begynder at undersøge sagen i al hemmelighed.

Samtidig får hun foruroligende sms’er fra sin chef, Statsobducenten, som nægter at have sendt dem.  Men hvordan kan de ikke være fra ham, når de kommer fra hans mobil? Er det alligevel Statsobducenten, der af grunde han ikke vil ud med, ser ud til at være på sammenbruddets rand? Og hvem er den Lars, som fuld af had og fortvivlelse blotlægger sine dybeste frustrationer over for en psykolog?

I jagten på svar rejser Krause fra Odense til Beirut og ender i en liebhaverlejlighed med udsigt over Middelhavet – men det bliver ikke noget behageligt ophold.

HELT TIL GRÆNSEN er tredje og sidste roman i trilogien om retsmedicineren Maria Krause og er ligesom de to foregående indlæst af Judith RothenborgImpression
Add to shelf

Other versions

Helt til grænsen, Susanne Staun
Listen in app
2Impressions
  • 👍Worth reading1
Sign in or Register
👍Worth reading

Spændende plot, godt fortalt og med humoristiske glimt.
Spændende, sympatisk hovedperson, der trækker sine helt personlige grænser nogle ret ukonventionelle steder!

Lone Lopdrup
Lone Lopdrupshared an impression7 months ago

Hun gjorde det igen

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Helt til grænsen, Susanne Staun
Helt til grænsen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)