Susanne Staun

Helt til grænsen

Listen in app
Maria Krauses gode ven og kollega, kriminalteknikeren Lille John, begår selvmord. Eller er det en seksuel leg, der er gået galt? Maria Krause tror ikke på nogen af politiets teorier og begynder at undersøge sagen i al hemmelighed.

Samtidig får hun foruroligende sms’er fra sin chef, Statsobducenten, som nægter at have sendt dem.  Men hvordan kan de ikke være fra ham, når de kommer fra hans mobil? Er det alligevel Statsobducenten, der af grunde han ikke vil ud med, ser ud til at være på sammenbruddets rand? Og hvem er den Lars, som fuld af had og fortvivlelse blotlægger sine dybeste frustrationer over for en psykolog?

I jagten på svar rejser Krause fra Odense til Beirut og ender i en liebhaverlejlighed med udsigt over Middelhavet – men det bliver ikke noget behageligt ophold.

HELT TIL GRÆNSEN er tredje og sidste roman i trilogien om retsmedicineren Maria Krause og er ligesom de to foregående indlæst af Judith Rothenborg7:51:53
Publisher
Gyldendal

Other versions

Impressions

Stig Taber
Stig Tabershared an impression3 months ago
👍Worth reading

Oplæseren fjumrer stadig, som i de 2 forrige bøger om retsmedicineren Maria Krause, rundt i betoningen af flere ord og er f.eks. i stand til at gå på en trappebelagt trappe 🙄

Jonna Scholdann Colberg Jensen
Jonna Scholdann Colberg Jensenshared an impression3 months ago
👍Worth reading

3. Og sidste bog om Maria Krause - god krimi og psykologisk plot gennem alle 3 bøger

Kirsten Hebbelstrup Hegner
Kirsten Hebbelstrup Hegnershared an impressionlast year
👍Worth reading

Spændende plot, godt fortalt og med humoristiske glimt.
Spændende, sympatisk hovedperson, der trækker sine helt personlige grænser nogle ret ukonventionelle steder!

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Helt til grænsen, Susanne Staun
Helt til grænsen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)