fi
Vesa Vanhanen

Seitsemäs helvetti

unavailable
Komisario Närhi antaa Konttisen ja Mujusen selvitettäväksi vanhan, jo ratkaistuksi luullun jutun. Perhesurmasta hengissä selvinnyt Eerika Tähtinen on alkanut yllättäen muistaa uusia yksityiskohtia, jotka asettavat tapauksen uuteen valoon. Tapahtuiko kaikki kuten on uskottu, vai onko syytä epäillä ulkopuolista tekijää?

Kun tapausta aletaan kaivaa lisää, Konttinen ja Mujunen saavat selville yksityiskohtia, jotka ovat aiemmin jääneet huomioimatta. Erikoisten yhteensattumien ja uusien todisteiden suuri määrä herättää Konttisessa huolta. Jotain on mennyt tutkinnassa pahasti pieleen. Eerika Tähtinen puolestaan uskoo, että joku seuraa häntä. Taustalla kummittelee mystinen Menninkäiseksi nimetty henkilö – mutta onko häntä edes olemassa?

Konttisen omassa perhe-elämässä vuorottelevat toivon ja epätoivon tunteet. Lähin työtoveri Mujunen sen sijaan jatkaa omalla yllätyksellisellä linjallaan.

Seitsemäs helvetti on Pekka Konttisesta kertovan dekkarisarjan toinen osa.

Vesa Vanhanen (s. 1966) asuu Lahdessa. Leipätyönään Vanhanen opettaa historiaa ja yhteiskuntaoppia yläasteella. Vapaa-aikanaan hän kirjoittaa ja remontoi vanhoja rakennuksia. Ensimmäinen rikosylikonstaapeli Konttisen tutkimuksista kertova kirja Seitsemän oikein julkaistiin 2013.
This audiobook is currently unavailable
7:48:00
Publisher
Saga Egmont

Impressions

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

Seitsemäs helvetti
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)