nb
Audio
All Verdens Historie

USAs presidenter

Listen in app
Det amerikanske valgsystemet er vanskelig å forstå. Ved noen valg har faktisk taperen fått flest stemmer, men ikke flest valgmenn. Udemokratisk kan man mene. Systemet er imidlertid utviklet slik for at de minst befolkede statene også skal ha innflytelse. Systemet er fra 1787, like gammelt som den amerikanske grunnloven. I over 150 år har valget stått mellom kandidater fra de to store partiene i USA – det demokratiske og det republikanske partiet.
Her har vi samlet historien om noen av USAs presidenter, USAs politikk, demokrati, partier og valg. Til tross for sin størrelse og makt er USA ikke et forbilde på det perfekte systemet. Kontroversielle politikere og korrupsjon er også med i bildet.

All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.
4:27:50
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)