nb
Orage

Green River-morderen

unavailable
Familiemannen Gary Ridgway drepte i løpet av en tjueårsperiode. Hvordan kunne Green River-morderen leve et dobbelt liv så lenge?
Gary Leon Ridgway hadde det ikke lett som barn, og da han vokste opp hatet han moren. Han hatet henne så mye at han ønsket å drepe henne. Ridgway hadde en forstyrret holdning til sosiale regler. Etter hans mening var menn gode, kvinner dårlige, og han burde alltid ha lov til å ha sex i henhold til sine egne kriterier. Han ble født i Salt Lake City i 1949 og var en populær og kjekk fyr som vokste opp til å bli en populær mann. Han var ofte å finne på nærmeste diskotek, han var sosial og utadvendt. Det ingen visste var at han hadde begynt å gjøre mindre sjarmerende ting, som å stifte brann, knivstikke en gutt og strupe en katt.
Gary Ridgway, Green River-morderen, kan ha drept opptil 70 kvinner. Hvem var han egentlig? Hvordan ble han det han ble, og hvordan gikk det da han endelig ble arrestert?

Seriemordere er en serie om oppsiktsvekkende seriemordere og forbrytelsene de begikk som både fengslet og skremte omverdenen. I kortere artikler og rapporter følger vi verdens mest omtalte seriemordere.

Ursprungligen publicerad av Orage.
This audiobook is currently unavailable
0:17:52
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)