da
Audio
Elizabeth Buchan

Hjertets hemmeligheder

Listen in app
Agnes Champion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med sine kværulerende tanter, og det er derfor noget af en prøvelse. Agnes arbejder energisk på at få repareret godset og har dårligt nok tid til at beskæftige sig med sine to vidt forskellige tilbedere.

Julian er en særdeles charmerende entreprenør, som måske er mere forselsket i Agnes’ hus end i hende selv. Andrew kæmper for at forhindre, at hans økologiske landejendom bliver eksproprieret. Samtidig er hans ægteskab på vej til at blive opløst.

Og så er der Kitty, Julians elskerinde gennem mange år. Tilsyneladende en skrøbelig person, men hun opgiver ikke uden videre det forhold til Julian, som det har taget år at opbygge.

Langsomt tager en kvartet af elskende form med alle dens afskygninger af lidenskab og forventninger, men kun to af personerne finder lykken.

OM BOGEN
Hjertets hemmeligheder - sådan en bogtitel lyder lovende for alle os, der sluger en ny Binchy, Pilcher, Trollope, Wesley og alle de andre... Bogens personer træder alle i karakter, og man er ret opsat på at følge deres skæbne fra afsnit til afsnit. Bliver det Andrew eller Julian, der løber med Agnes? Buchan er vældig god til at tegne psykologiske, troværdige portrætter og man føler sig godt underholdt. Det er som at spise et dejligt stykke wienerbrød... - Litteratursiden
10:09:42
Copyright owner
Lindhardt og Ringhof
Publication year
2013
Have you already read it? How did you like it?
👍👎
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)