nb
Audio
All Verdens Historie

De modigste eventyrene i historien

Listen in app
Fantasi og stahet førte norske Thor Heyerdahl og mannskapet hans tvers over Stillehavet på en sivbåt, til tross for alle advarsler om at de ville ende på havbunnen. En god porsjon stahet drev også newzealenderen Edmund Hillary og sherpaen Tenzing Norgay videre opp på Mount Everest, der det siste partiet opp mot toppen er en livsfarlig balansegang på en knivskarp egg. Utholdenhet og målbevissthet var også avgjørende da Vasco da Gama bestemte seg for å finne sjøveien til India. Han nådde målet, men med en brutalitet og fremferd som gjorde at han vendte mer eller mindre tomhendt hjem.
Her har vi samlet 20 dramatiske fortellinger om modige menn som var rede til å ofre alt for å leve ut en drøm, bevise en teori eller avlive en myte.

All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.
7:15:22
Publisher
Saga Egmont

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)