fi
Audio
Barbara Cartland

Markiisin kosto

Listen in app
Kistna joutui lastenkotiin hänen vanhempiensa kuoltua koleraan. 18-vuotiaana hän alkaa kuitenkin olla liian vanha asumaan orpokodissa. Alchesterin markiisi ottaa hänet suojatikseen, eikä aikaakaan kun Kistna rakastuu häneen. Markiisin mielessä on kuitenkin käyttää Kistnaa kostonsa välineenä Brianscomben jaarlin pään menoksi.

Jaarli on päättänyt naida naisen, joka nostaisi hänet köyhyyden partaalta taas aateliston kermaan. Markiisi ehdottaa Kistnaa morsiameksi. Kistnalla ei tietenkään ole penniäkään nimissään, mutta markiisi valehtelee, että hän on rikkaampi kuin onkaan.

Kistnan sydän sykkii väärälle miehelle. Branscomben jaarli on kaikin puolin epämiellyttävä. Onko onnellinen loppu mahdollinen?

Barbara Cartland (1901–2000) on vuosisadan tuotteliaimpia kirjailijoita. Cartlandin tuotantoon kuuluu yli 650 romanttista teosta. Hänen kirjojaan on käännetty 38 eri kielelle ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Barbara Cartland on epäilemättä yksi maailman suurimmista rakkausromaanien tekijöistä.
4:53:05
Publisher
Saga Egmont
Translator
Maire Nopanen

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)