HØSTEDE FRUGTER FT. LUCIA ODOOM,
Free

HØSTEDE FRUGTER FT. LUCIA ODOOM

Listen in app
Hvad er mod for en følelse? Hvornår er vi egentlig modige? Vi har alle tre brugt de seneste 10 år på at forsøge at være herlige energispredere og gode ambassadører for os selv. Og vi er trætte. Trætte af at se os selv og andre som produkter. Trætte af at se en samtale, en relation, en fest som et instrument til noget bedre, større og federe. I dagens afsnit taler vi bl.a. om at turde at takke nej til ting og omfavne os selv, når vi ikke er likeable, men tunge, triste og vrede. Om at gå gennem forskellige stadier af mod i livet, være et kamæleonbarn uden faste rammer, bryde med sin familie, ønske at gøre det moralsk gode og ikke at være alene om at slukke en vens ildebrand.

Dagens afsnit er sponsoreret af Saxo Premium. Månedens Bog i bogklubben FRIES LÆSER er “Gift” af Tove Ditlevsen. Du får 30 dages gratis prøveperiode, når du opretter dig hos Saxo Premium - og du får det efterfølgende abonnement til kun 89,-/md., hvis du melder dig ind via vores landingpage saxo.com/fries
1:10:32

Impressions

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

How did you like the book?

Sign in or Register

Open the app & listen

Bookmate now offers audiobooks! We have stacks for you to listen to, but right now you can only do that on your phone or tablet via our apps.

HØSTEDE FRUGTER FT. LUCIA ODOOM,
HØSTEDE FRUGTER FT. LUCIA ODOOM
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)